Sivas'ta kaybolan alzaymır hastası bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, kayıp olarak aranan 85 yaşındaki alzaymır hastası bulundu.İlçeye bağlı Yoncalı köyünde yaşayan alzaymır hastası İskender Akkuş'un akşam evine dönmemesi üzerine yakınları ve köylüleri...

01 Temmuz 2018 Pazar 14:52
Sivas'ta kaybolan alzaymır hastası bulundu

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, kayıp olarak aranan 85 yaşındaki alzaymır hastası bulundu.

İlçeye bağlı Yoncalı köyünde yaşayan alzaymır hastası İskender Akkuş'un akşam evine dönmemesi üzerine yakınları ve köylüleri durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, Akkuş'un bulunması için arama çalışması başlattı.

Akkuş, uçangöz ve iz takip köpeğinin de kullanıldığı arama çalışmaları sonucunda köye 10 kilometre uzaklıktaki Kırıkbanda mevkisinde bulundu.

Suşehri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen Akkuş, daha sonra ailesine teslim edildi.

Akkuş'un İstanbul'da yaşayan ve babasının kaybolması nedeniyle köye gelen oğlu Hikmet Akkuş, arama çalışmalarına katılan ekiplere teşekkür etti.

Babasının kış döneminde yanında kaldığını ve yazın köye geldiğini söyleyen oğul Akkuş, şunları söyledi:

"Devletimizden Allah razı olsun, tüm ekiplerini seferber etti ve babam kısa sürede bulundu. Çok şükür, Rabbim devletimize zeval vermesin. Mehmetçiklerimizi yorduk, Allah razı olsun. Bundan böyle kol bileğine künye takacağım. Bu künyede gerek telefon numaramız gerekse köy adresimiz yazılı olacak. Normalde babamın cep telefonu da var ama eve bırakmış."

Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehriAlzaymır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.