Sivas'ta silahlı kavga: 2 yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ta çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, kent merkezindeki Eğriköprü Mahallesi yurtlar mevkisinde bir kafeterya önünde Yasin G. (33) ile S.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı....

17 Eylül 2019 Salı 19:59
Sivas'ta silahlı kavga: 2 yaralı

SİVAS (AA) - Sivas'ta çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kent merkezindeki Eğriköprü Mahallesi yurtlar mevkisinde bir kafeterya önünde Yasin G. (33) ile S.K. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S.K. tabancayla Yasin G'yi bacağından yaraladı. S.K'nin tabancasından çıkan mermilerden biri de olay yerine yakın başka bir kafeteryada oturan Yunus D'nin (20) yüzüne isabet etti.

Yaralılardan Yasin G, Numune Hastanesinde, Yunus D. ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yerinden araçla kaçan S.K. ile olaya karıştıkları iddia edilen şüpheliler polis ekiplerince gözaltına alındı.


Anahtar Kelimeler:
Silahlı KavgaSivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.