Sivas'ta trafik kazası: 6 yaralı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Hafik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Veli Karakuş yönetimindeki 58 TV 147 plakalı pikap ile Serhat Sihirci yönetimindeki 63 ZN 079 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan karayolunun Hafik...

20 Eylül 2017 Çarşamba 21:35
Sivas'ta trafik kazası: 6 yaralı

SİVAS (AA) - Sivas’ın Hafik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1'i ağır 6 kişi yaralandı.

Veli Karakuş yönetimindeki 58 TV 147 plakalı pikap ile Serhat Sihirci yönetimindeki 63 ZN 079 plakalı otomobil, Sivas-Erzincan karayolunun Hafik ilçesi girişindeki kavşakta çarpıştı. Kazada sürücüler ile pikapta bulunan Mustafa Yılmaz ve otomobilde bulunan Mehmet Sihirci, Hamza Haydari ve Afgan uyruklu Agnanohamad Urın yaralandı. Yaralılar Hafik ve Sivas’taki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan Agnanohamad Urın'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza sonucu araçlardan yola savrulan parçalar, Hafik Belediyesi itfaiye ekiplerince temizlendi. Yolun yıkanması esnasında Sivas-Erzincan karayolu, bir süre çift yönlü araç trafiğine kapatıldı.

Anahtar Kelimeler:
Trafik KazasıSivasHafik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.