Sivas'taki trafik kazası

- Yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden anne, baba ve kızlarının cenazesi toprağa verildi

14 Temmuz 2019 Pazar 17:41
Sivas'taki trafik kazası

SİVAS (AA) - Sivas'ta yolcu otobüsü ile otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden aynı aileden 3 kişi, Hafik ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Sivas'ta dün gece meydana gelen kazada hayatını kaybeden Ahmet Güven (52), eşi Zeliha Güven (47) ve kızları Merve Aydemir'in (25) cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Güven çifti ve kızlarının cenazesi, Hafik Hacı İzzet Örnek Merkez Camisi'nde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine ölenlerin yakınlarının yanı sıra Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Hafik Belediye Başkanı Selahattin Çuhadaroğlu ve vatandaşlar katıldı.

Mahmut K. yönetimindeki Ağrı Dağ firmasına ait 25 AAG 399 plakalı yolcu otobüsü ile Ahmet Güven yönetimindeki 05 AY 852 plakalı otomobil, dün Sivas-Erzincan kara yolunun Organize Sanayi Bölgesi kavşağında çarpışmış, kazada Güven ile araçta bulunan eşi Zeliha Güven olay yerinde hayatını kaybetmiş, kızları Merve Aydemir ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Aydemir'in 4 yaşındaki oğlu Eymen Gazi Aydemir'in aynı hastanedeki tedavisi sürüyor.

Anahtar Kelimeler:
CenazeTrafik KazasıSivas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.