Solo Çağdaş Dans Festivali'nde geri sayım başladı

- Türkiye'de bireysel çağdaş dans kategorisine özgün ilk etkinlik olan Solo Çağdaş Dans Festivali, yarın CerModern açık hava sahnesinde başlayacak - Üç gün sürecek festivalde, ABD, Avusturya, Avustralya, Almanya, Belçika, İsrail, İsviçre, İtalya, Lübnan, Fransa, Meksika, İspanya ve Ukrayna'dan katılacak 13 solist dansçı da yer alacak

28 Haziran 2018 Perşembe 10:30
Solo Çağdaş Dans Festivali'nde geri sayım başladı

ANKARA (AA) - Türkiye'de bireysel çağdaş dans kategorisine özgün ilk etkinlik olan Solo Çağdaş Dans Festivali, yarın akşam CerModern açık hava sahnesinde başlayacak.

Başkent, dans sanatının özgün yorumlarından olan bireysel dans kategorisinde birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Bu kapsamda Türkiye'de bireysel çağdaş dans kategorisine özgün ilk etkinlik olan Solo Çağdaş Dans Festivali, 29 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde CerModern açık hava sahnesinde izleyiciyle buluşacak.

Atölye programları, seminer, konser ve film gösterimlerini de içeren zengin bir programın sanatseverlere sunulacağı festivalde, ABD, Avusturya, Avustralya, Almanya, Belçika, İsrail, İsviçre, İtalya, Lübnan, Fransa, Meksika, İspanya ve Ukrayna'dan katılacak 13 solist dansçı da yer alacak.

Ayrıca jüri seçmeleriyle belirlenen 13 ulusal dansçı da festivalde gösterilerini sunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.