Sorgun Belediyesinden üniversite öğrencilerine yardım

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere nakdi yardımda bulundu. Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, üniversiteye bu yıl yerleşen öğrencilere ihtiyaç sahibi olup olmadığına bakmaksızın, bir...

23 Eylül 2019 Pazartesi 14:16
Sorgun Belediyesinden üniversite öğrencilerine yardım

YOZGAT (AA) - Sorgun Belediyesi, üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilere nakdi yardımda bulundu.

Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, üniversiteye bu yıl yerleşen öğrencilere ihtiyaç sahibi olup olmadığına bakmaksızın, bir defaya mahsus olmak üzere nakdi yardım desteğinde bulunduklarını söyledi.

Başkan Ekinci, "Belediyemizin imkanları doğrultusunda her çocuğumuza destek olmak istedik. Önceliğimiz ilk kez yerleşen öğrencilerimiz oldu, lakin ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerimize de desteğimiz oldu. Elimizden geldiğince öğrencilerimize destek olmaya ve isteklerini karşılamaya çalışıyoruz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin adımlarını sağlam atmaları adına, üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.