Sorgun'da yol çalışması

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından Belencumafakılı grup köy yolunda yapım çalışmaları başladı. Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, Belencumafakılı köyü grup yolunun oldukça dar olduğunu, bu yolda...

26 Temmuz 2019 Cuma 16:43
Sorgun'da yol çalışması

YOZGAT (AA) - Sorgun İlçe Özel İdare Müdürlüğü tarafından Belencumafakılı grup köy yolunda yapım çalışmaları başladı.

Sorgun İlçe Özel İdare Müdürü Metin Kayhan, Belencumafakılı köyü grup yolunun oldukça dar olduğunu, bu yolda özellikle kış mevsiminde büyük sıkıntılar yaşandığını belirtti.

Yolu 7 köyün kullandığını ifade eden Kayhan, "Bu grup yolunun genişliği yaklaşık 5,5 metre kadardı. Yolun dar olmasından dolayı özellikle kışın kazalar yaşanıyor. Şimdi bu yolumuzu tamamen söküp genişliğini 8 metreye çıkardık. Rampaları 2 metre kadar düşürdük. Toplam 11 kilometrelik yol Eymir yol ayrımından Belencumafakılı çıkışına kadar yapılacak. Yol birinci sınıf asflat ile kaplanacak." dedi.

Kayhan yolun Karabalı köyüne kadar olan kısmının Kurban Bayramı öncesi hizmete açılacağını, kalan kısmının ise bayram sonunda yapılacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.