Soylu'dan İbrahim Kalın'a ödül

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İbrahim Kalın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan ödül aldı.

19 Aralık 2018 Çarşamba 01:00
Soylu'dan İbrahim Kalın'a ödül

Cumhurbaşkanı Basın Sözcüsü ve Başdanışmanı İbrahim Kalın yazdığı 'İslamofobi' adlı eseriyle Anadolu Medya Ödülleri'nde ödül aldı. Kalın'a ödülünü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verdi.

Ödül konuşmasında İbrahim Kalın şunları aktardı: '' Bu ödülü sayın bakanımızın elinden almak ayrı bir gurur. Herkese çok teşekkür ediyorum.Emeğe saygı kültürümüzün medeniyitetimizin önemli bir parçasıdır. Anadolu Yayıncılar Derneği anadolunun sesini sadece üllke geneline değil dünyaya duyurdu. İnşallah daha güçlenirler '' dedi.

Yazdığı kitap hakkında ise Kalın ''Bu fobiler bu evhamlar bu ön yargılar karşısında el birliği ile savaşmamız lazım. Her türlü ayrımcılığa karşı mücadelemizi el birliğiyle devam ettireceğiz'' dedi.

Muhabir: Mevlüt İşli

Foto: Ömer Çetin

Son Güncelleme: 19.12.2018 01:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.