Suşehri halk oyunları ekibi 3. oldu

SİVAS (AA) - Sivas’ta düzenlenen halk oyunları yarışmasında 3. olan Suşehri ekibi Kaymakam Vekili Çağlar Partal'ı ziyaret etti. Partal, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Sivas İl Temsilciliği işbirliğiyle...

21 Mart 2019 Perşembe 17:27
Suşehri halk oyunları ekibi 3. oldu

SİVAS (AA) - Sivas’ta düzenlenen halk oyunları yarışmasında 3. olan Suşehri ekibi Kaymakam Vekili Çağlar Partal'ı ziyaret etti.

Partal, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Sivas İl Temsilciliği işbirliğiyle 4 Eylül Spor Salonunda düzenlenen yarışmada derece elde eden ekibi kutladı.

Düzenlenen organizasyona katılmanın da büyük bir başarı olduğunu söyleyen Partal, “Bu gibi yarışmalara katılarak ilçemizin adını duyuran herkes bizim gönlümüzün birincisidir. Bu nedenle tüm ekip arkadaşlarımızı kutluyorum.” dedi.

Suşehri Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu ise yarışmaya 14 ekibin katıldığını belirterek, "Suşehri Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibimiz bu takımlar arasında yapılan derecelendirmede il 3.'sü olmuştur. Gençlik Merkezimizde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü aracılığı ile açmış olduğumuz kurslar meyvelerini vermeye başlamıştır. İnşallah bundan sonra daha iyi başarıları elde edeceğimizi ümit ediyorum.” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Suşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.