Suşehri'nde "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde çeşitli faaliyetlerle yapılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında etkinlik düzenlendi. Sivas Farabi Gençlik Merkezi ve Suşehri...

13 Mayıs 2019 Pazartesi 16:23
Suşehri'nde

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 81 ilde çeşitli faaliyetlerle yapılan "Sosyal Medyadan Sosyal Meydana" projesi kapsamında etkinlik düzenlendi.

Sivas Farabi Gençlik Merkezi ve Suşehri Gençlik Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen programda Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesi bahçesinde bir araya gelen gençler, cep telefonlarını bir kenara bırakarak ok, mini golf, matrak gibi bir çok etkinliğe katıldı.

Suşehri Gençlik Merkezi Müdürü Murat Zorlu, projenin ikinci ayağını Sivas Farabi Gençlik Merkezi ile gerçekleştirdiklerini söyledi.

Gençleri sosyal medyadan uzak tutmayı amaçladıklarını belirten Zorlu, "Amacımız gençlerimizi sosyal medyadan bir anda olsa uzaklaştırarak sosyalleşmelerini sağlamak, onlara sıcak, samimi bir arkadaşlık ortamı sağlamak ve bu anlamda hizmet vermek. Bu projeler vesilesiyle gençler bir araya gelerek samimi ve sıcak bir ortam oluşturuyorlar." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.