Suşehri'nde toplu balık ölümleri

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Çamlıgöze Baraj Gölü'nde toplu balık ölümleri nedeniyle inceleme başlatıldı. İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çamlıgöze Baraj Gölü'nün Yelkesen köyü mevkisinde çok...

11 Mart 2019 Pazartesi 14:54
Suşehri'nde toplu balık ölümleri

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Çamlıgöze Baraj Gölü'nde toplu balık ölümleri nedeniyle inceleme başlatıldı.

İlçe merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Çamlıgöze Baraj Gölü'nün Yelkesen köyü mevkisinde çok sayıda balığın telef olduğunu gören vatandaşlar, durumu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine bildirdi.

Bölgeye gelen ekipler, ölü balıklardan ve sudan numune aldı. Yetkililer, balık ölümlerinin ani su ısınmasına bağlı gerçekleşmiş olabileceğini belirtti.

Çamlıgöze Baraj Gölü içerisinde bulunan alabalık üretim tesisinde herhangi bir sıkıntı olmadığını aktaran yetkililer, alınan numunelerin analiz için Samsun'a gönderileceğini ifade ettiler.

Anahtar Kelimeler:
SivasSuşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.