Suşehri'ne 8 milyon liralık atık su arıtma tesisi

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesine 8 milyon liralık atık su arıtma tesisi yapılacak.Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ihaleyi alan firma yetkileriyle atık su tesisinin yapılacağı bölgede bir araya geldi. Yüksel burada yaptığı açıklamada,...

22 Şubat 2019 Cuma 14:34
Suşehri'ne 8 milyon liralık atık su arıtma tesisi

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesine 8 milyon liralık atık su arıtma tesisi yapılacak.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ihaleyi alan firma yetkileriyle atık su tesisinin yapılacağı bölgede bir araya geldi.

Yüksel burada yaptığı açıklamada, çevreye yönelik 8 milyon liralık yatırımı hayata geçirecekleri için mutlu olduğunu belirtti.

Bu projenin çevre sağlığı açısından büyük önem taşıdığını aktaran Yüksel, "Atık su arıtma tesisinin yüklenici müteahhit firmaya yer teslimini gerçekleştirdik. Bu projemiz ile arıtılan su temiz haliyle sulamada kullanılabilecek. İlçenin ihtiyacı olan atık su arıtma tesisi 700 takvim günü içerisinde bitirilecek. Hizmet verecek tesis 19 bin metrekare alan üzerine yapılacak ve 25 bin nüfusa hizmet verecek. İlçemize hayırlı olsun." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Suşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.