THK 94. Kuruluş yıl dönümü

KONYA (AA) - Türk Hava Kurumu'nun (THK) 94. Kuruluş yıl dönümü, Karapınar'da kutlandı. THK Karapınar Şube Başkanı Abdullah Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri, kutlamalar çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak, saygı...

16 Şubat 2019 Cumartesi 12:24
THK 94. Kuruluş yıl dönümü

KONYA (AA) - Türk Hava Kurumu'nun (THK) 94. Kuruluş yıl dönümü, Karapınar'da kutlandı.

THK Karapınar Şube Başkanı Abdullah Sezer ve Yönetim Kurulu üyeleri, kutlamalar çerçevesinde Atatürk Anıtı'na çelenk bırakarak, saygı duruşunda bulundu.

Şube Başkanı Sezer burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"16 Şubat 1925 tarihinde 'Türk Tayyare Cemiyeti' adı altında kurulmuş bulunan Türk Hava Kurumu'nun amacı, Türk milletinin maddi ve manevi desteğinde, havacılığı Türk milletine benimsetmektir. THK, 94 yıldır Atatürk'ün çizdiği doğru yolda ilerlemekte ve ilerlemeye de devam edecektir. Türk Hava Kurumunun 94'üncü kuruluş yılı sevincimize ortak olduğunuz ve bizimle paylaştığınız için camiamız adına teşekkür ederim."

Daha sonra THK binasında tebrikler kabul edildi.

Anahtar Kelimeler:
THKAbdullah SEzer
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.