TSO Başkanı Eken Belediye Başkanı Yüksel'i ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i ziyaret etti. İlçe ziyaretleri kapsamında Suşehri'ne gelen TSO Başkanı Eken, Belediye Başkanı Yüksel'i makamında...

15 Mayıs 2019 Çarşamba 12:57
TSO Başkanı Eken Belediye Başkanı Yüksel'i ziyaret etti

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Mustafa Eken, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i ziyaret etti.

İlçe ziyaretleri kapsamında Suşehri'ne gelen TSO Başkanı Eken, Belediye Başkanı Yüksel'i makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında görüş alış verişinde bulundu.

TSO'nun Sivas'ın 3 ilçesinde temsilciliği bulunduğunu belirten Eken, "Bu ilçelerden biri Suşehri. Ekip arkadaşlarımız ile birlikte güzel işlere imza atmaya çalışıyoruz. Odamıza kayıtlı olan şirketler, oda kayıt belgelerini artık internet ortamından alıyor." dedi.

Belediye Başkanı Yüksel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eken ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Suşehri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.