Turist çift buldukları cüzdanı polise teslim etti

KONYA (AA) - İran'dan Konya'ya Mevlana Müzesi'ni ziyarete gelen turist çift, buldukları para dolu cüzdanı polise teslim etti.İran'ın Tebriz kentinden gelen Roghaiyev Fahmioskoyei ile eşi, Hazreti Mevlana'nın türbesi ve çeşitli...

14 Haziran 2019 Cuma 12:01
Turist çift buldukları cüzdanı polise teslim etti

KONYA (AA) - İran'dan Konya'ya Mevlana Müzesi'ni ziyarete gelen turist çift, buldukları para dolu cüzdanı polise teslim etti.

İran'ın Tebriz kentinden gelen Roghaiyev Fahmioskoyei ile eşi, Hazreti Mevlana'nın türbesi ve çeşitli mekanları gezdikten sonra Manisa'ya yapacakları seyahat için Konya Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne gitti.

Namaz kılmak amacıyla otogardaki mescide geçen Fahmioskoyei, yerdeki cüzdanı fark ederek eşiyle otogardaki polis merkezine gitti.

İranlı çift, içinde 2 bin 890 lira, bir çeyrek altın, bir altın künye ve kimlik bulunan cüzdanı polise teslim etti.

Çifte teşekkür eden polis, cüzdanın, sahibi Nurgül P'ye teslim edileceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
KonyaParaTuristCüzdan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.