Türk-İş heyeti 15 Temmuz şehidinin mezarını ziyaret etti

ANKARA (AA) - Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz'da Akıncı Hava Üssünde şehit olan Ömer Takdemir'in mezarını ziyaret ederek dua etti. Kahramankazan ilçesine gelen Türk-İş Genel...

13 Temmuz 2018 Cuma 14:54
Türk-İş heyeti 15 Temmuz şehidinin mezarını ziyaret etti

ANKARA (AA) - Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) yönetim kurulu üyeleri 15 Temmuz'da Akıncı Hava Üssünde şehit olan Ömer Takdemir'in mezarını ziyaret ederek dua etti.

Kahramankazan ilçesine gelen Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, Genel Teşkilatlanma Sekreteri ve Koop İş Sendikası Başkanı Eyüp Alemdar ve beraberindeki sendika yöneticileri, şehit Ömer Takdemir'in ailesiyle şehidin kabrine gitti.

Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ramazan Ağar, 15 Temmuz'da yaşananları unutturmamak için şehit Ömer Takdemir'in kabrini ziyaret ettiklerini belirterek, "Tabii bu şehitler sayesinde ayaktayız. Bu şehitler sayesinde ülkemizin bayrağı dalgalanıyor. Bizim ülkemizde gerek dış güçlerden, gerekse içeriden zarar verecek kim olursa olsun ülkemizin huzuru için Türk milleti olarak bu konuda canımızı verecek şekilde cesur bir milletiz." dedi.

Şehidin babaannesi Satı Takdemir de (73) torununu vatan için toprağa vereli 2 yıl olduğunu ve onu çok özlediğini ifade ederek, "Hemen her gün mezarını ziyarete gidiyorum, çiçekleri suluyorum, onunla konuşuyorum." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.