Ulaş'ta köy yolları asfaltlanıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Özel İdare tarafından köy yolları asfaltlama çalışmalarına başlandı.İlçe Özel İdaresi Müdürü Fadime Ceylan, AA muhabirine, ilçeye bağlı Küçük Yapalı, Karacalar köylerinin yollarının...

24 Temmuz 2019 Çarşamba 11:23
Ulaş'ta köy yolları asfaltlanıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Ulaş ilçesinde, Özel İdare tarafından köy yolları asfaltlama çalışmalarına başlandı.

İlçe Özel İdaresi Müdürü Fadime Ceylan, AA muhabirine, ilçeye bağlı Küçük Yapalı, Karacalar köylerinin yollarının bin 500 metresinin asfaltlandığını söyledi.

Ceylan, "Ayrıca aynı güzergahta bulunan Baharözü köyü gurup köyünde de yapılan büyük menfezlerin üzerileri asfaltlandı. Kurtlukaya ve Boğazdere köylerinin 4 bin 500 metrelik yolunun ihalesi tamamlanarak asfaltlama çalışmalarına başlandı. En kısa zamanda da bu çalışmalar tamamlanacak. İlçeye bağlı köy yollarında da yama çalışmaları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ulaş Köy Yolları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.