Vali Ayhan komandolarla karavanadan yemek yedi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Jandarma Komando Bölük Komutanlığı'nı ziyaret ederek askerlerle yemek yedi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilk olarak askerleri selamlayan Ayhan, daha sonra şeref defterini imzaladı. Ayhan,...

28 Ocak 2019 Pazartesi 15:26
Vali Ayhan komandolarla karavanadan yemek yedi

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Salih Ayhan, İl Jandarma Komando Bölük Komutanlığı'nı ziyaret ederek askerlerle yemek yedi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, ilk olarak askerleri selamlayan Ayhan, daha sonra şeref defterini imzaladı. Ayhan, ardından komutanlığın yemekhanesinde Mehmetçiklerle masaya oturdu.

Masasında bulunan askerlerle sohbet eden Ayhan, askerlerin ülkemizin teminatı olduğunu belirterek, "Sizleri burada gördükçe insanın içi rahatlıyor. Sizlerle gurur duyuyoruz. Bu ülke sevginiz yüreğinizden hiç sönmesin. Bu üniformayı giyenin yüreği çok farklıdır. Rabbim sizlere kolaylıklar versin. Vatan sevginiz hep daim olsun. Biz huzurlu bir şekilde yaşıyorsak bu, sizlerin sayesinde. Hepinize teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.