Vali Ayhan'dan çiçek yerine burs çağrısı

SİVAS (AA) - Valiler Kararnamesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevinden Sivas Valiliğine atanan Salih Ayhan, tebrik için makama çiçek gönderilmesi yerine Sivas Hizmet Vakfının burs kampanyasına destek olunması...

05 Kasım 2018 Pazartesi 11:39
Vali Ayhan'dan çiçek yerine burs çağrısı

SİVAS (AA) - Valiler Kararnamesi ile Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevinden Sivas Valiliğine atanan Salih Ayhan, tebrik için makama çiçek gönderilmesi yerine Sivas Hizmet Vakfının burs kampanyasına destek olunması çağrısında bulundu.

Sivas Hizmet Vakfı tarafından lisans öğrencilerine yönelik üçüncü yılında da devam eden, "Yiğidolar Öğrencisine Sahip Çıkıyor Projesi"ne Sivas halkını destek olmaya çağıran Vali Ayhan, hayırsever vatandaşların katkılarıyla burs verilen öğrenci sayısının artacağına dikkat çekti.

Kampanyaya herkesin destek vermesini isteyen Ayhan, "Ailesi Sivas'ta ikamet eden bin 500 lisans öğrencisine, 8 ay süre ile yardımda bulunulacaktır. Daha çok öğrenciye burs vermek için tebrik amaçlı makama çiçek gönderilmesi yerine lütfen öğrencilerimize burs verelim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.