Vali Çakacak TANAP kompresör ve ölçüm istasyonlarını inceledi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Vali Özdemir Çakacak, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında, Seyitgazi ilçesinde kurulan kompresör ve ölçüm istasyonları alanında incelemelerde bulundu. Şantiye alanını gezip yetkililerden...

18 Mayıs 2018 Cuma 12:41
Vali Çakacak TANAP kompresör ve ölçüm istasyonlarını inceledi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Vali Özdemir Çakacak, Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı Projesi (TANAP) kapsamında, Seyitgazi ilçesinde kurulan kompresör ve ölçüm istasyonları alanında incelemelerde bulundu.

Şantiye alanını gezip yetkililerden bilgi alan Çakacak, yaptığı açıklamada, doğalgazın Avrupa pazarlarında güvenli bir şekilde temin edilmesini sağlayacak olan projenin önemine değindi.

Vali Çakacak'a ziyaretinde Vali Yardımcısı Akın Ağca, İl Jandarma Komutanı Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
EskişehirVali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.