Vali Günaydın'dan Kayseri Şeker'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ı ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Akay, şeker pancarı tarımının bölgeye ekonomik katkıları...

25 Şubat 2019 Pazartesi 15:43
Vali Günaydın'dan Kayseri Şeker'e ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ziyarette Akay, şeker pancarı tarımının bölgeye ekonomik katkıları ve Kayseri Şeker'e bağlı Kayseri, Boğazlıyan ve Turhal şeker fabrikalarının kampanya hazırlıkları hakkında Vali Günaydın'a bilgi verdi.

Ziyarette, Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hurşit Dede ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürü Osman Canıtez de hazır bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.