Yahşihan'da aşure etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan ilçesinde esnaflar tarafından vatandaşa aşure ikram edildi.İlçedeki esnaflar tarafından hazırlanan ve organize edilen programda, Yahşihan Merkez Camisi'nde cuma namazının ardından cemaate aşure dağıtıldı.Esnaflar...

13 Eylül 2019 Cuma 18:29
Yahşihan'da aşure etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan ilçesinde esnaflar tarafından vatandaşa aşure ikram edildi.

İlçedeki esnaflar tarafından hazırlanan ve organize edilen programda, Yahşihan Merkez Camisi'nde cuma namazının ardından cemaate aşure dağıtıldı.

Esnaflar adına konuşan Mustafa Cantaş, "Bazı esnaf arkadaşlarla geçen hafta karar verdiğimiz bu etkinliğe ilçe merkezinde bulunan tüm esnaf arkadaşlarımız katıldı. Hem dini vecibemizi yerine getirdik hem de ilçe halkını kaynaştırdık. Yaklaşık 4 bin kişiye ikramda bulunduk. Katkıda bulunan halkımıza teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
YahşihanAşure Etkinliği
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.