Yerel seçime doğru

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Cumhur İttifakı'nın MHP'li Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti. Şimşek, esnafı ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçimi kazandıktan sonra...

07 Mart 2019 Perşembe 15:10
Yerel seçime doğru

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesinde, Cumhur İttifakı'nın MHP'li Belediye Başkan adayı Ramazan Şimşek, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti.

Şimşek, esnafı ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçimi kazandıktan sonra alışverişin huzurlu ve canlı şekilde yapılabildiği, insanların birbiriyle sohbet edebildiği mekanlar oluşturacaklarını söyledi.

Bu mekanları mevcut caddelerde oluşturmak için planlar hazırladıklarını anlatan Şimşek, şöyle konuştu:

"Cemal Gürsel, Cumhuriyet, Şehit Gaffar Okkan, Haymana Yolu Bulvarı, Şehit Oğuz Kaan Usta, Şehit Selami Atabey ve Hükümet... Kısacası Gölbaşı caddeleri Tunalı Hilmi Caddesi'ni aratmayacak duruma gelecek. Tüm hemşehrilerimiz cıvıl cıvıl mekanlarda gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapabilecekler ve dinlenebilecekler. O günler inanıyorum ki çok uzak değil. Böylece hem Gölbaşılı hemşehrilerimiz rahat alışveriş yapma imkanına kavuşacak hem de esnafımız ekonomik yönden güçlenecek."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.