Yerel seçimlere doğru

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, pazar yerini ziyaret edip alışveriş yaptı. Pazarı dolaşan Arı, hem vatandaşlarla hem esnafla sohbet edip, onların talep ve sorunlarını dinledi. Arı, pazar alışverişini...

21 Ocak 2019 Pazartesi 15:10
Yerel seçimlere doğru

NEVŞEHİR (AA) - AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, pazar yerini ziyaret edip alışveriş yaptı.

Pazarı dolaşan Arı, hem vatandaşlarla hem esnafla sohbet edip, onların talep ve sorunlarını dinledi. Arı, pazar alışverişini yaparken vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. Arı, tezgah başına da geçip sebze ve meyve tarttı.

Eskiden sebze ve meyve sattığını, bu mesleğin zorluklarını çok iyi bildiğini ifade eden Arı, "Hayatımın unutamadığım dönemlerinden biri de İstanbul'da meyve, sebze sattığım dönemlerdir. İstanbul sokaklarını bu meslek sayesinde karış karış bilirim. Çeşitli meyve ve sebze sattım, en çok da karpuzdan anlarım." dedi.

Anahtar Kelimeler:
Nevşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.