Yerköy Ülkü Ocaklarından, uyuşturucuya hayır kampanyası

YOZGAT (AA) - Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanlığı, uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek amacıyla kampanya başlattı. Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanı Yunus Akyol, Ülkü Ocakları'nın Türkiye’de ve dünyadaki gençleri...

19 Kasım 2018 Pazartesi 14:00
Yerköy Ülkü Ocaklarından, uyuşturucuya hayır kampanyası

YOZGAT (AA) - Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanlığı, uyuşturucu maddenin zararlarına dikkat çekmek amacıyla kampanya başlattı.

Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanı Yunus Akyol, Ülkü Ocakları'nın Türkiye’de ve dünyadaki gençleri etkisiz hale getirmek isteyen uyuşturucu bağımlığına karşı çalışmaları sürdüğünü söyledi.

Geleceğin umudu olan gençlerin uyuşturucu batağı ile söndüğünü ifade eden Akyol, şunları kaydetti:

"Uyuşturucuyla sağlıklı fikirlerin yeşereceği beyinler çoraklaşmaktadır. Aile bağları kopmakta, toplum içinde ahlaki çöküntüler yaşanmaktadır. Bu kapsamda Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Milletvekili Olcay Kılavuz'un 'Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme' sloganıyla başlatmış olduğu uyuşturucu ile mücadele kampanyasına biz de Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanlığı olarak etkin bir biçimde çalışmalarımıza devam etmekteyiz."

Anahtar Kelimeler:
Yerköyülkü Ocakları
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.