Yeşilay'dan Vali İbrahim Akın'a ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Yeşilay Kırşehir Şube Başkanı Doç. Dr. Ali Güneş ve beraberindeki heyet, Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ı ziyaret etti. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, her türlü bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir yaşam...

29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:47
Yeşilay'dan Vali İbrahim Akın'a ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Yeşilay Kırşehir Şube Başkanı Doç. Dr. Ali Güneş ve beraberindeki heyet, Kırşehir Valisi İbrahim Akın’ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, her türlü bağımlılıktan uzak, sağlıklı bir yaşam için mücadele verdiklerini belirtti.

Yeşilay'ın da bu kapsamda faaliyet yürüten önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu vurgulayan Akın, "Yeşilay’ın Kırşehir’de yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyor, bu yolda çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Şube Başkanı Güneş de kurumlarına desteğinden dolayı Vali Akın'a teşekkür ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Güneş, Kırşehir Valiliğinin katkıları ve destekleriyle kentteki resmi ve özel kurumlarla sağlıklı yaşam için ortak çalışma yürütmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.