Yozgat PANKO yenilenebilir enerji üretimi kooperatifi kurdu

YOZGAT (AA) - Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi (PANKO), Yenilenebilir Enerji Üretimi Kooperatifi kurdu. Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Kürşat Arslan, yeni kooperatif ile ortaklarının enerji ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini...

18 Mayıs 2019 Cumartesi 10:28
Yozgat PANKO yenilenebilir enerji üretimi kooperatifi kurdu

YOZGAT (AA) - Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi (PANKO), Yenilenebilir Enerji Üretimi Kooperatifi kurdu.

Yozgat Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Kürşat Arslan, yeni kooperatif ile ortaklarının enerji ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini ifade etti.

Kooperatifin önemini anlatan Arslan, "Yaşam standartlarının ve giderlerin arttığı günümüzde bu giderlerin azaltılması hususunda kooperatifler ön plana çıkmaktadır. Birlikte ve ortaklaşa yapılan işlerde iş maliyeti ve riskleri ortaklar arasında paylaşılarak azaltılmaktadır. İşte bu noktada yeni kurduğumuz S.S. Yenilenebilir Enerji Üretimi Kooperatifi de bu amaç doğrultusunda hizmet verecektir. Elektrik piyasasına ilişkin ilgili mevzuata uygun olarak kurulan kooperatifimiz, yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik enerjisi üreterek, uygun fiyatla ortaklarımızın elektrik ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Yeni kooperatifimizin tüm ortaklar ve Sorgunlu hemşehrilerime hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
EnerjiSorgunKooperatifPANKO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.