Yozgat'ta KPSS heyecanı

YOZGAT (AA) - Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı (2019-KPSS) A Grubu ve öğretmenlik sınavının genel yetenek ve genel kültür oturumu yapıldı. Yozgat'ta KPSS'ye girecek adaylar, sabah erken saatlerde...

14 Temmuz 2019 Pazar 11:31
Yozgat'ta KPSS heyecanı

YOZGAT (AA) - Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) Kamu Personel Seçme Sınavı (2019-KPSS) A Grubu ve öğretmenlik sınavının genel yetenek ve genel kültür oturumu yapıldı.

Yozgat'ta KPSS'ye girecek adaylar, sabah erken saatlerde sınav merkezlerine geldi. Adaylar, üstleri aranıp kimlik kontrolünden geçirildikten sonra sınav salonlarına alındı.

Adayların bir çocuğu sınava son dakikada yetişti. Son dakikaya kalan bir aday ise sınav merkezine girişte ayağı takılıp düştü.

Kapılar saat 10.00'da kapan kapanırken geç gelen adaylar içeri alınmadı.

Sınava girenlerin yakınlarından bazıları, sınavın yapıldığı binanın çevresinde Kur'an-ı Kerim okudu.


Anahtar Kelimeler:
Yozgat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.