Zabıta Teşkilatı'nın 193. Kuruluş Yıldönümü

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Zabıta Teşkilatı'nın 193'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta personeliyle bir araya geldi. Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personel ile Yeşil Çubuk...

04 Eylül 2019 Çarşamba 10:36
Zabıta Teşkilatı'nın 193. Kuruluş Yıldönümü

ANKARA (AA) – Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Zabıta Teşkilatı'nın 193'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle zabıta personeliyle bir araya geldi.

Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde görevli personel ile Yeşil Çubuk Parkı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen Başkan Demirbaş, tüm zabıta personelinin Zabıta Haftasını kutladı.

Halk ile iç içe olan zabıtanın belediyenin aynası olduğunu ve zabıta personelinin zaman mefhumu gözetmeksizin çalıştığına dikkat çeken Başkan Demirbaş, "Çubukumuzun değişmesine, güzelleşmesine tüm personelimizin olduğu gibi sizler de önemli katkı sağlayacaksınız. Bu uğurda son derece başarılı bir yol kat edeceğimize hiç şüpheniz olmasın. Hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Özverili çalışmalarınız için teşekkür eder, zabıta haftanızı bir kez daha kutlarım." dedi.

Başkan Demirbaş’ın her zaman kendilerine destek olduğunu ifade eden Çubuk Belediyesi Zabıta Müdürü Ünal Ayten da, "Zabıta, belediyenin gülen yüzü, temsilcisi konumundadır. Biz yaptığımız görevin hem zorluklarını hem de belediyenin dışarıdaki temsilcisi olduğunu bilerek çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gelen her türlü talebe cevap verebilecek güçlü bir kadroya sahibiz." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.