Zara'da vergi mükellefleri bilgilendirildi

SİVAS (AA) - Zara'da basit usuldeki vergi mükellefleri, mevzuat hakkında bilgilendirildi.Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede basit usul vergi mükelleflerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Belediye Kültür Merkezi Konferans...

08 Aralık 2018 Cumartesi 15:22
Zara'da vergi mükellefleri bilgilendirildi

SİVAS (AA) - Zara'da basit usuldeki vergi mükellefleri, mevzuat hakkında bilgilendirildi.

Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası, ilçede basit usul vergi mükelleflerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Belediye Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda, serbest muhasebeci ve mali müşavirler Şahabettin Akben, Ufuk Yıldız ve Fatih Çelik, katılımcılara vergi usul ve esasları, basit usulde işçi çalıştırma, kira ve stopaj, esnaf odalarının basit usul vergi mükelleflerine hizmet vermesi konuları hakkında bilgi aktardı.

Zara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Okur da toplantının açılışında yaptığı konuşmada, üyelerin sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları bulmaya çalışmakla görevli olduklarını belirterek, basit usul vergi konusunda üyelerin dikkat etmesi ve bilmesi gerekenleri paylaşmak adına da bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Toplantı sonrası Oda Başkanı Okur, toplantıda bilgilendirme yapan konuşmacılara plaket vererek teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
Zara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.