Zeytin Dalı Harekatı'na destek

- 15 Temmuz Milli İrade Derneği Eskişehir Şubesi Gençlik Kollarınca "Bir mektup da sen yaz" sloganıyla kampanya düzenlendi

25 Şubat 2018 Pazar 17:32
Zeytin Dalı Harekatı'na destek

ESKİŞEHİR (AA) - 15 Temmuz Milli İrade Derneği Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları tarafından, Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli Mehmetçiklere moral vermek amacıyla "Bir mektup da sen yaz" sloganıyla kampanya başlatıldı.

Arifiye Mahallesi İkieylül Caddesi'nde kurulan stantta vatandaşlar, Afrin'de görev yapan Mehmetçiklere mektup yazdı.

Derneğin Eskişehir Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Ferdi Boran, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'de mücadele eden Mehmetçikler için başlattıkları mektup kampanyasına halkın yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Etkinliğe 7'den 70'e her yaştan vatandaşın destek verdiğini ifade eden Boran, "Türk ordusu Afrin'de büyük bir görevi yerine getiriyor. Dualarımız her zaman onların başarılı olması ve sağsalim Türkiye'ye dönmeleri için. Vatandaşlarımız da yüreklerinden geçeni yazıya döküyor. Toplanan mektupları genel merkezimize göndereceğiz. Oradan da askerlerimize teslim edilecek." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.