10 Cenaze İstanbul'da...

İstanbul'a gelmek üzere Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel jet geçen Pazar akşamı İran'da düşmüş, kazada 11 kişi hayatını kaybetmişti. Jet faciasında ölen işadamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran'ın cenazesini almak için nişanlısı Murat Gezer, Atatürk Havalimanı'na gitti

14 Mart 2018 Çarşamba 17:54
10 Cenaze İstanbul'da...

İran'da düşen jette hayatını kaybeden 11 kişiden 10'unun cenazesi Türkiye'ye getirildi.

Askeri uçakla önce Diyarbakır'a getirilen cenazeler, ardından İstanbul'a doğru yola çıktı.

İran Adli Tıp Kurumu'nun kimlik tespitlerini tamamlayarak Türkiye'ye gönderdiği 10 yolcunun isimleri şöyle:

Mina Başaran, Sinem Akay, Jasmin Baruh Siloni, Burcu Gündoğan Urfalı, Liana Hananel, Ayşe And, Asligül İzmirli, Zeynep Coşkun, Melike Kuvvet, Eda Uslu.

Kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesinin ise devam etmekte olan DNA çalışmalarının tamamlanmasından sonra gönderileceği kaydedildi.

Hafta sonu İstanbul'a gelmek için Birleşik Arap Emirlikleri'nden havalanan Başaran Holding'e ait özel Türk uçağı, İran'ın güneybatısındaki Çaharmahal ve Bahtiyari eyaletinin Şehrikürd kentine bağlı Kiyar ilçesinin Durk Enar köyü yakınlarına düşmüştü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.