AYD Başkanı Burhan’dan Ekonomi Programına Destek…

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, Ankara’da basın toplantısı düzenledi. Toplantıda 4. Anadolu Medya Ödülüne layık görülen isimler açıklandı. Burhan ayrıca Hükümetin ekonomik programına destek verdiklerini ve yerel televizyonlarda reklam fiyatlarının yüzde 10 indirime gidileceğini açıkladı.

10 Ekim 2018 Çarşamba 14:26
AYD Başkanı Burhan’dan Ekonomi Programına Destek…

Anadolu Yayıncılar Derneği 4. Geleneksel Anadolu Medya Ödül Törenini 18 Aralık 2018 tarihinde düzenleyecek. Protokolden önemli isimlerin katılacağı ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da ödül alacak. Ödül almaya layık görülen isimlerin ardından önemli bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Sinan Burhan, hükümetin ekonomi politikalarına destek verdiğini ve yerel televizyonlarında reklam fiyatlarında yüzde 10 indirime gidileceğini kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.