"Babacan bana vız gelir. Davutoğlu’na gelince…"

Son günlerde gündemde yaşanan yoğunluk karşısında vatandaşın verdiği tepki ilgi çekti. Yeniakit.com.tr’ye konuşan Yücel Yavuz, “Sayın Cumhurbaşkanımız tarafsız olmalıdır.” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

09 Temmuz 2019 Salı 20:43
"Babacan bana vız gelir. Davutoğlu’na gelince…"

“Erdoğan gibi Cumhurbaşkanımız olduğu sürece bu ülke yıkılmaz.”

Yavuz, Dolar ve Euro üzerinden oluşturulmaya çalışılan algı operasyonlarına ilişkin “Dolar 5.30 seviyelerinde, Euro da 6.40 seviyelerinde. İniyor, çıkıyor. Bir şey olmuyor. Tayyip Erdoğan gibi bir Cumhurbaşkanı başımızda olduğu sürece bu ülke yıkılmaz. 60-70 sene sonra masaya vurmaktan çekinmeyen bir lider ilk defa gördüm. Dediğini de yaptı.” diye konuştu. Erdoğan'ın yanlışları hakkında da değerlendirmelerde bulunan vatandaş, “Bir Cumhurbaşkanı olarak gidip de partisi için propaganda yapmamalıdır. Parti başkanı da olsa tarafsız olmalıdır. Benim cahil görüşüm budur.” ifadelerini kullandı.

“Davutoğlu Erdoğan’ın yanında durmalıdır.”

Yeni parti kurulacağı iddialarını kameralarımıza değerlendiren Yavuz, “Babacan bana vız gelir. Pasif, ondan beklemem. Davutoğlu’na gelince… Ben olsam Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanından ayrılmam. Abdullah Gül de gitti, silindi zaten.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.