Baykal: “Zina Suç Sayılsın”

Gazeteci Yazar Sinan Burhan, bugünkü köşe yazısında Deniz Baykal’la ilgili önemli bir bilgi paylaştı. YeniAkit Gazetesi Köşe Yazarı Sinan Burhan, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’ın 2004 yılında zinanın suç sayılmasını istediğini, CHP Grubu’nun ise 2 gün sonra zina serbest olmalıdır teklifini meclis’e getirdiğini kaydetti.

27 Şubat 2018 Salı 17:07
Baykal: “Zina Suç Sayılsın”

Yeniakit Yazarı Sinan Burhan bugünkü köşe yazısında bilinmeyen bir gerçeği ortaya çıkardı. Burhan köşesinde 30 Ağustos 2004 yılında orduevinde verilen bir resepsiyonda zina konusunun gündeme geldiğini belirtiyor...

 Burhan Resepsiyona o dönem Başbakan olan Erdoğan, Meclis Başkanı Bülent Arınç, Genelkurmay Başkanı Hilmi Özkök ve Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in de katıldığını belirtiyor.

Burhan; Deniz Baykal’ın , Erdoğan ve Arınç’a dönerek; ‘Zina toplumun temeline dinamit koymaktır. Aile birliğini bozan önemli bir tehdittir. Zina suç olmaktan kesinlikle çıkarılmamalıdır. Hatta savcılar şikâyet olmadan bile resen soruşturma açmalıdır. Bu konuda boşluk, af, hoşgörü olmaz’ ifadelerini kullandığını köşesinde paylaştı. Gazeteci Yazar Sinan Burhan, aradan iki gün geçince CHP Grubu Baykal’ın açıklamalarının aksine zina serbest olmalıdır teklifini getirdiğinin de altını çiziyor.

Son Güncelleme: 27.02.2018 17:12
Anahtar Kelimeler:
Sinan BurhanChpDeniz Baykal
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.