Bayraktutar: Uydurduğun Dine İslam’ı Alet Etme

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, ankaradanhaber.com'a Adnan Oktar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bayraktutar, Hem kanalında dansöz oynatacaksın hem de buna güzel dinimizi referans göstereceksin. Bu akla ziyan bir durumdur. Maşallah ve inşallah demekle işin içeriği değişmiyor.” dedi.

02 Şubat 2018 Cuma 12:39
Bayraktutar: Uydurduğun Dine İslam’ı Alet Etme

Diyanet-Sen Genel Başkanı Mehmet Bayraktutar, A9 kanalında Adnan Oktar’ın yaptığı programlarda dini referanslar kullanmasını eleştirerek, “Hem kanalında dansöz oynatacaksın hem de buna güzel dinimizi referans göstereceksin. Bu akla ziyan bir durumdur. Maşallah ve inşallah demekle işin içeriği değişmiyor.” dedi.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın dini konularda haram helal noktasında sürekli halkımızı bilgilendirdiğini hatırlatan Bayraktutar “Diyanet İşleri Başkanlığı kolluk kuvveti değildir. Bilgilendirmeyi yapar tercih insanlarındır. Diyanet İşleri Başkanlığımızın yüzde 99’u Müslüman olan halkımızın, vergilerinden aldığı maaşı eleştiren özel kanal sahibi Adnan Oktar hiç kendi kanalında dinimizin yasakladığı kumar, içki, kötü alışkanlıklar konusunda bir yayın yapmış mıdır acaba… Diyanet İşleri Başkanı  Sayın Ali Erbaş, Adnan Oktar’ın yaptığı programları  eleştirince de konuyu saptırmak için alakasız yönlere çekmeye çalışmış kendince…Evet bu ülke de yayın özgürlüğü var ancak bu halk değerleriyle oynanmasına  zaten müsaade etmeyecektir.” Şeklinde konuştu.

Ailelere seslenen Bayraktutar, çocuklarınızı bilgili ve kültürlü bir şekilde kadim değerlerimizi öğreterek yetiştirmemiz hepimizin boynunun borcu. Sonra bir takım kimseler çıkıp cemaat adı altında tarikat adı altında gençlerimizin aklını çelebiliyor. Bir takım süslü laflarla dini referanslarla gençlerimiz kandırılmaya çalışılıyor. Hem ailelerin hem gençlerimizin çok dikkatli olması gerekiyor” ifadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Adnan Oktar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.