Bezci'nin İnşaatı Mahkemelik Oldu!

Lüks tatil mekanı Bodrum'un Göltürkbükü-Gündoğan mahalleleri arası denize sıfır yapılan inşaata istinaf mahkemesi izin verdi.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 10:56
Bezci'nin İnşaatı Mahkemelik Oldu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan her orman yangını sonrası veya başlayan her inşaat sonrası akıllara aynı soru geliyor. "Doğaya ne kadar zarar verecek?"

Son yıllarda ilçede devam eden bir inşaatın fotoğrafı ise doğaya verilen zarar her konuşulduğunda ön plana çıkıyor.

Göltürkbükü Mahallesi ile Gündoğan Mahallesi arasında yapımı devam eden The Bo Viera projesiyle ilgili istinaf mahkemesi çok konuşulacak bir karara imza attı.

İDARE MAHKEMESİ İPTAL ETTİ

Bodrum Belediyesi'nin de ruhsat verdiği 2016'da inşaatı başlayan projenin imar
planlarının iptali için bölge sakinleri dava açtı. Muğla 2. İdare Mahkemesi de kamu yararı olmadığı için imar planı değişikliklerini iptal etti ve yürütmeyi durdurdu.

İSTİNAF SORUN YOK DEDİ

Bunun üzerine inşaatı yapan şirken istinaf mahkemesine başvurdu. İstinaf mahkemesi ise Muğla 2. İdare Mahakmesi'nin verdiği iptal kararını bozdu. Bu kararla istinaf mahkemesi bu inşaatın devam etmesinin yolunu açtı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.