Binali Yıldırım'dan İstanbullulara İki Ayrı Müjde

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Binali Yıldırım, İstanbullulara su tüketimi ve öğrenci Akbil fiyatına ilişkin indirim müjdesi verdi. Buna göre su tüketiminde yüzde 40 indirim yapılacak ve öğrenci Akbil'i 85 liradan 40 liraya düşecek.

13 Mayıs 2019 Pazartesi 17:11
Binali Yıldırım'dan İstanbullulara İki Ayrı Müjde

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım,sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan İstanbullulara iki ayrı müjde verdi. Yıldırım, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacağını ve öğrenci Akbil'inin 85 liradan 40 liraya düşürüleceğini söyledi.

"İstanbullulara müjdeli haber: Daha önce söz verdiğimiz gibi; kişi sayısı daha fazla olan hanelerde daha çok indirim olmak üzere, su tüketiminde aylık ortalama yüzde 40 indirim yapılacak. Öğrenci Akbil'i aylık 85 liradan 40 liraya düşürülecek. Hayırlı olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.