Burhan “ Yerel medyadan darbeci, mandacı olmaz”

19 Eylül 2019 Perşembe 12:10
Burhan “  Yerel medyadan darbeci, mandacı olmaz”

Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan Ankara’da basın toplantısı düzenleyerek “Anadolu Medya Ödülleri”nin sahiplerini açıkladı.  Ulusal ve yerel basının yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında Sinan Burhan şunları söyledi:

“ 15 Temmuz’da günlerce sokaklarda nöbet tutmuş, Devletimizin, Cumhurbaşkanı’mızın yanında yer almış sivil toplum örgütüyüz. 17-25  hain FETÖ dalgası olduğu zaman yine Sayın Cumhurbaşkanımıza destek vermiş sivil toplum örgütüyüz. Yerel medya milli iradeden yanadır demokrasiden yanadır. Yerel medyadan darbeci mandacı olmaz. Yerel medya Cumhuriyete, Atatürk ilkelerine devletimizin bölünmez bütünlüğüne, ezanımıza bayrağımıza bağlıdır.” 

Her yıl ödül törenimiz çok geniş kapsamda oluyor. Devlet büyüklerimiz katılıyor. Geçtiğimiz yıl o zamanın başbakanı Binali Yıldırım ve  bakanlarımız katılmıştı. Sayın Bilal Erdoğan katılmıştı. Bu yıl da üst düzey katılımla ödül törenimizi gerçekleştireceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.