CHP’nin aday tanıtım toplantısında CHP’li işçinin maaş isyanı

Mansur Yavaş, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'nin de katıldığı CHP’nin aday tanıtım toplantısında CHP’li işçi verilen maaşa isyan etti.

15 Ocak 2019 Salı 16:48
CHP’nin aday tanıtım toplantısında CHP’li işçinin maaş isyanı

Ankara’da CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve bazı belediye başkan adaylarının tanıtıldığı toplantıda CHP’li bir belediye işçisi “Hani Kılıçdaroğlu 2 bin 200 lira verecekti! Nerede bu!” diye isyan etti. İşçi, görevliler tarafından zorla salondan çıkartıldı. 
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş ve bazı belediye başkan adaylarını tanıttı. 


Toplantının düzenlendiği ATO Congresium girişinde CHP’li bir belediye işçisi Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 


“Bin 600 lira ne demek! Hani Kılıçdaroğlu 2 bin 200 lira verecekti! Nerede bu!” diye isyan eden işçi, görevliler tarafından zorla salondan çıkartıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.