Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bahçeli ile bu hafta görüşebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakını bozdurmamak noktasında kararlı olduklarını belirterek, MHP Lideri Bahçeli ile bu hafta görüşebileceklerini söyledi.

07 Aralık 2018 Cuma 15:09
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bahçeli ile bu hafta görüşebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı gazetecilere açıklama yaptı.

Cumhur İttifakını bozdurmamak noktasında kararlı olduklarını dile getiren Erdoğan, “Bu yerel seçim ülkemiz için ciddi manada yedi düvelin ülkemize, milletimize saldırdığı bir dönemde büyük önem arz ediyor.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı'nı bozdurmamak noktasında kararlıyız. Teknik çalışmalar tamamlanınca, Bahçeli ile bu hafta içinde belki bir araya gelebiliriz.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yapacağı görüşmeye de değinen Erdoğan, teknik çalışmalar tamamlanınca bu hafta içinde bir araya gelebileceklerini söyledi.

Askerlik süresinin kısalıp kısalmayacağı ile ilgili bir soruya Erdoğan, “Çalışmalar tamamlandıktan sonra ona göre adım atacağız.” şeklinde yanıt verdi.

"MİT Başkanımız oradan Kanada'ya ayrıldı"

MİT Başkanı Hakan Fidan’ın ABD Kongresi üyeleriyle bir araya geldiği iddialarını değerlendiren Erdoğan, “Latin Amerika seyahatinden sonra tabii MİT Başkanımız oradan Kanada'ya ayrıldı ama Kanada'dan sonra böyle bir gelişme olmuş olabilir. Çünkü her an oraları da bilgilendirme arzusundayız. Fakat orada böyle bir bilgilendirmenin yapıldığını son olarak, bundan haberdar değilim ama Kanada seyahatinden haberdarım.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.