Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Kendine gel kendine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Pursaklar’da toplu açılış töreninde konuştu. İsrail Başbakanı Netanyahu'ya tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kendine gel kendine. Sen zalimsin, sen 7 yaşındaki Filistinli yavruları katleden zalimsin" dedi.

13 Mart 2019 Çarşamba 15:47
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Kendine gel kendine

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

31 Mart seçimleri çok önemli. Pursaklar'dan bu seçimde de rekor oy bekliyorum Bu seçimlerde Pursaklar'dan özellikle ezan düşmanlarına sandıkta esaslı bir ders vermelerini bekliyorum. Ezanımızı hazmedemeyenler bayrağımızı yakanlar bunlar CHP ile elele...  Hepsi beraberler. Bunlara dersinizi orada verin.

NETANYAHU'YA SERT TEPKİ

Ülkemizde birileri ezanımızı ıslıklar da İsrail durur mu? Onlar da Mescidi Aksa’yı, Kubbetüs Sahra’yı postallarıyla kirletmeye cüret ettiler.

İsrail'in başındaki soyguncu kendi ülkesinde yargılanıyor. Neyden yargılanıyor. Soygundan, suistimalden... Ey Netanyahu kendine gel kendine sen zalimsin. Sen 7 yaşındaki o Filistin yavruları katleden zalimsin.  Sen kadınları hücrelere mahkum eden bir zalimsin.

Kutsal mabedimizi, postallarıyla senin askerin, polisin buralara giriyor. Tahrik etme. Biz hiçbir Museviye zulmetmedik. Bunların hesabını uluslararası camiada soracağız. Kudüs davasını bizlere kimse unutturamaz. Dışişleri Bakanıma talimatı verdim uluslararası görüşmeleri sürdürüyor. Sosyal medyada şahsımı hedef alıyorlar. Biz bu sosyal medya fedailerin muhatap alacak değiliz.

Filistin halkının mücadelesini son nefemize kadar sürdüreceğiz. Biz bu bayrağın altında doğduk, altında öleceğiz. Varsa rahatsız olan paçavraların altında ölebilir.

"CHP VE HDP EMRİ KANDİL'DEN ALIYOR"

CHP'den FETÖ'cü belediye başkan adayları var. Biz çukur eylemlerinin ardından belediyelerden PKK'yı temizlemek için uğraşırken şimdi CHP bunları belediyeye taşıyor. Pursaklar'da HDP'nin adayı var mı? Kimi destekliyorlar. CHP'yi destekliyorlar. Saklmaya çalışsalar da ittifakın iç yüzü hergün belli oluyor. Bölücü örgütün emrindeki parti CHP ve İYİ Parti ile ittifakın gizleme gereği duymuyor. Büyük Ankara mitingimizi 23 Mart'ta gerçekleştireceğiz. Biz emirleri milletimizden alırız. CHP ve HDP emri Kandil'den alıyor. Bu ittifak karanlık bir ittifaktır. Önde görünen farklı arkadaki silüet farklı.

YARIN AÇILIYOR

Pursaklar'a yatırımlar arasında belediye hizmet binası var. 29 kalem yatırımın Pursaklar'a hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıkta ülkemizin en büyük şehir hastanesini Ankara'ya kazandırdık. Bilkent Şehir Hastanesi'nin açılışını yarın yapacağız.

Bay Kemal '10 yıl önce daha iyiydi' diyor. Bir koyun teslim edin kaybeder gelir ama koltuğunu kaybetmiyor. 31 Mart'ta öyle bir ders verelim ki CHP'ye oy veren kardeşlerimizi de bu adamdan kurtaralım. 

Yüzlerce hizmetle Pursaklar'ı Ankara'nın yükselen yıldızı haline getirdik. Millet kıraathanelerimizden biri Pursaklar'dadır. Kuyubaşı-Esenboğa metro hattıyla ilgili çalışmalarımız sürüyor. İlçemizi yüzlerce parkla donattık. Köy konakları, kreşlerle Pursaklar'ı cazibe merkezi haline dönüştürüyoruz. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızın çok güzel projeleri var.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.