Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yenikapı açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun mitinginde halka sesleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi"ne 1 milyon 300 bin kişinin katıldığını açıkladı.

18 Haziran 2018 Pazartesi 16:06
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yenikapı açıklaması!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun mitinginde halka seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "AK Parti'nin Büyük İstanbul Mitingi"ne 1 milyon 300 bin kişinin katıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin Samsun mitinginde halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

 

- Samsun'dan yeni Türkiye'nin kuruluşuna öncülük yapmasını istiyoruz.

- Sahnede şov yapmanın değil icraat yapmanın, hizmet üretmenin, ülkemize ve şehirlerimize eserler kazandırmanın peşinde koştuk.

- Resmi rakamı açıklıyorum. 1 milyon 300 bin kişi Yenikapı'yı doldurdu. Bu dava başka bir dava.

- Üç beş oy uğruna bölücü terör örgütünün siyasi uzantılarına yoldaşlık, yarenlik, arkadaşlık yapmadık.

- (Demirtaş) Bu parti başka aday mı bulamadı, bu kadar fakir fukara mıydı?İlla genel başkanlar oluyorsa senin genel başkanın niye aday olmadı

- İcazeti Edirne'deki provokatörün kapısında nöbet tutmakta değil milletimize hizmetkar olmakta aradık.

- (Muhalefete) Beş gün kaldı, beş gün sonra benim milletim sizin defterinizi dürecek.

MENBİÇ'TE DEVRİYE BAŞLADI

- 24 Haziran sonrası Afrin’i geri almaktan bahseden alçaklara o günleri asla göstermeyeceğiz. Şu anda biz öyle bir mücadele veriyoruz ki, ben asil milletime sesleniyorum. CHP’ye gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum. HDP’ye de sesleniyorum, Saadet’e gönül verenlere de sesleniyorum. Sözde İYİ Partilere sesleniyorum. Gelin lütfen dikkatli olalım. Biz şu anda milletimizin beka davasında bir mücadele sürdürüyoruz. Bu beka davasındaki mücadelemizde sizin lider kadrolarınızın bir derdi yok. Ama bizim derdimiz var. Er veya geç bu mücadeleyi biz kazanacağız. Ve biz kimseden icazet alarak bu yolda yürümüyoruz.

- Şu anda Menbiç’te, şu anda devriye gezme olayı dedik. O da başladı. Niye? Kardeşim iş bilenin kılıç kuşananın.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.