Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyunu gördük ve meydan okuyoruz

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongresi'nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birileri bizi ekonomiyle, yaptırımla, kurla, dövizle, faizle, enflasyonla tehdit ediyoruz. Biz de onlara diyoruz ki, oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Biliyoruz ki iman varsa imkan da vardır. Zahirde bize stratejik ortak gibi gözüküp de attığı her adımla bizi stratejik hedef haline getirmeye çalışanlara teslim olmadık, olmayacağız" dedi.

18 Ağustos 2018 Cumartesi 14:01
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyunu gördük ve meydan okuyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşması özetle şöyle: "Ülkemizin 81 vilayetinden salonumuza teşrif eden kardeşlerime hoş geldiniz diyorum. Bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşmak üzere misafirlerimize tekrar hoş geldiniz diyorum. Şu anda vatan toprağının neresinde olursa olsun; fabrikada masa başında, inşaatta iskele üstünde, aracının direksiyonunda, dükkanında, nafakasını temin etmek için çalışan tüm emekçilerimize selamlarımı sunuyorum. Pamuk toplayan, fındık toplayan, çay biçen, ekin biçen, ürününü hasad eden, serasını hazırlayan, hayvanını otlatan tüm kardeşlerime selamlarımı yolluyorum. İşverenlerimize, girişimcilerimize, tüccarlarımız, kendisi ve ülkesi için kazanan, yatırım yapan, koşturan herkese selamlarımı yolluyorum. Okullarda üniversitelerde kitabıyla, defteriyle gayretiyle ilim öğreten ve öğrenen hocalarımızla öğrencilerimize selamlarımızı yolluyorum. Sınırlarımız içinde ve dışında dağlarda, ovalarda, şehirlerde, en izbe yerlerde ülkemizin güvenliği için hayatlarını ortaya koyarak görev yapan bütün güvenlik güçlerimize selamlarımı sunuyorum. Terörle mücadelede 15 Temmuz’da ve her nerede olursa olsun fedakarlık yapmış olan şehit yakınlarına, gazilerimize selamlarımızı yolluyorum. Bu vesileyle tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Gazilerimize şifalar diliyorum. Dünyanın neresinde yaşarsa yaşasın, ülkemize milletimize partimize muhabbet duyan herkese selamlarımı gönderiyorum. Allah’ın rahmeti bereketi hepimizin üzerine olsun.

Anahtar Kelimeler:
KongreRecep Tayyip Erdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.