Damatlar dehşet saçtı! Bir şehirde 21 ölü…

Gaziantep’te son 6 yılda 5 farklı damat, tartıştığı eşi ve eşinin akrabalarının da aralarında bulunduğu toplam 21 kişiyi öldürdü. Kıskançlık, namus ve miras gibi sebeplerden dehşet saçan damatlar ise olayın ardından yakalanarak cezaevine gönderildi.

14 Şubat 2019 Perşembe 12:34
Damatlar dehşet saçtı! Bir şehirde 21 ölü…

Gaziantep’te en son 4 Şubat 2019'da meydana gelen olayda Ertan D., miras ve aile içindeki sorunlar nedeniyle silahla kayınvalidesinin evine yaptığı baskında, kayınvalidesi Özden Şahin (60) ile aynı mahallenin başka sokağında sokakta oturan eşinin amcası Bayram Şahin’i (69) ardından ise yolda karşılaştığı eşi Sultan D. (31) ile baldızları Semra Yaprak (27) ve Dilek Çakmak’ı (36) silahla vurarak öldürmüştü. Gözü dönmüş damat Ertan D, cinayetlerin ardından polis merkezi önüne giderek, intihar girişiminde bulundu. Öfkeli şahıs, polis tarafından ikna edilerek, gözaltına alınmıştı.

 5 kişilik ailenin öldürüldüğü korkunç olay, kentte son 6 yılda meydana gelen ve ülkeyi yasa boğan damat cinayetlerini akıllara getirdi. Gaziantep’te özellikle ayrılma, kıskançlık, namus gibi nedenlerden meydana gelen diğer 4 vahşette ise toplam 16 kişi öldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.