Devlet Bahçeli de '10 Years Challenge' Akımına Katıldı

Sosyal medyada gündem olan "10 years challenge" akımına, MHP Lideri Devlet Bahçeli de dolaylı yoldan da olsa katıldı. Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker, Bahçeli'yle olan fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı.

17 Ocak 2019 Perşembe 16:10
Devlet Bahçeli de '10 Years Challenge' Akımına Katıldı

Ünlü isim ve fenomenlerin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımların ardından dikkat çeken "10 years challenge", son günlerde internet ortamında popüler konular arasında yer alıyor.

Sporcular, sanatçılar ve oyuncuların #10yearschallenge etiketiyle yaptığı paylaşımlar, kısa sürede yayılarak 1 milyona yakın gönderiye ulaştı. Paylaşımcılar, 10 yıllık zaman zarfında yaşadıkları değişimi sosyal medya üzerinden paylaşarak, fiziksel değişimlerini ortaya koyuyorlar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.