Erdoğan Duyurdu! Tanzim Noktalarında Bakliyat da Satılacak

Sincan Lale Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Belediyemiz vasıtasıyla bütün ürünleri satmaya başladık. Mercimek, bulgur, pirinç de satacağız" dedi.

11 Şubat 2019 Pazartesi 16:43
Erdoğan Duyurdu! Tanzim Noktalarında Bakliyat da Satılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sincan Lale Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Sebze ve meyva satışının yapıldığı tanzim satış noktalarının yaygınlaşacağını belirten Erdoğan, "Belediyemiz vasıtasıyla bütün ürünleri satmaya başladık. Mercimek, bulgur, pirinç de satacağız" dedi.

Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

FIRSATÇILARA MEYDANI BIRAKMAYACAĞIZ

Maalesef fırsatçılar her yerde ve her dönemde olduğu gibi bu dönemde de işe koyuldular. Fırsatçı bir anlayışla kene gibi milletimizin sırtına yapışanlara meydanı bırakmayacağız. Fırsatçı kur gerilediği halde aynı etikette ısrar edendir. Fırsatçı elinde malı olduğu halde fiyatlar yükselsin diye stokçuluk yapandır.

MERCİMEK, BULGUR VE PİRİNÇ DE SATILACAK

Patates, domates, biber, marul, ıspanak. Ne oldu? Bugünden itibaren Ankara ve İstanbul'da başladık. Direkt olarak bu ürünleri satmaya başladık. Şimdi fiyatlar yarıya indi daha da inecek ve bunlarla kalmayacağız. Mercimek, bulgur, pirinç de satacağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.