Erdoğan: Haddini Bileceksin!

Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis'de dün yaşananlarla ilgili olarak "Kendi hastalıklı siyasetlerini milli bayramımızı zehirlemek için kullananları şiddetle kınıyorum. Genel Kurul'daki gelişmeler gerçekten bir felaketti. Dün orada bir terbiyesiz vardı, o gece neler olduğunu nereden biliyorsun, insanda izan denilen bir şey olur. Dün baktılar Cumhurbaşkanı balkonda oturuyor, salladılar bir de edepsizce el kol hareketi yapıyor. Yaptırmam. Haddini bileceksin" dedi.

24 Nisan 2018 Salı 13:11
Erdoğan: Haddini Bileceksin!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, AK Parti Meclis Grup Toplantısı'nda konuştu. 23 Nisan özel oturumunda Meclis'te yaşanan tartışmalarla ilgili sert sözler söyleyen Erdoğan, CHP CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e sert sözler söyledi. Seçimin startını İzmir'den vereceğini duyuran Erdoğan'nın konuşmasının satrı başları şöyle: Seçim paketi dahil olmak üzere tatile girmeden çok önemli, yapmamız gerekenler var. Sahada gece gündüz çalışmaya başlayacağız. Meclis Genel Kurulu'ndaki tartışmaları tasvip etmiyorum. Kendi hastalıklı siyasetlerini milli bayramımızı zehirlmek için kullananları şiddetle kınıyorum. Darbecilerin açtığı yoldan kaçan zatın söylemleri şehitlerimize saygısızlık boyutuna ulaşmıştır. Buradan gerçeği hatırlatmak istiyorum. 15 Temmuz gecesi saat 23.17. Ana muhalefetin başındaki zat havalimanında tanklarla görüşüyor ve Bay Kemal oradan Bakırköy'e kaçıyor. Bakırköy Belediye Başkanı'nın evinde kahvesini içerken gelişmeleri takip ediyor. Biz daha sonra Marmaris'ten Atatürk Havalimanı'na geliyoruz. Benim yanımda Enerji Bakanımız, eşim, çocuklarım vardı. Meclis'te bir  terbiyesiz vardı, sen benim nasıl indiğimi nereden biliyorsun? Sen 23.17'de genel başkanınla oradasın, biz uçakla Marmaris'ten geliyoruz. Biz inerken F-16'lar ve helikopterler hala uçuyor. Sen CHP'lileri kandırırsın ama oradaki onbinleri kandıramazsın. Siz her zaman kuyruğu kıstırıp kaçtınız zaten. Siz hiçbir zaman kahramanca F-16'lara karşı duranlardan olmadınız, tanklara karşı duranlardan olmadınız. Hatta Bağdat Caddesi'nde alkışlayanlardan oldunuz.O gece 16 saat süren bu operasyonu biz bizzat havalimanında yönettik. Bay Kemal sen neredeydin o saatlerde, sen kahve yudumlarken biz milli kahramanlarla oradaydık. Operasyon bitene kadar biz orada dimdik durduk. Valimiz, 1.Ordu komutanı o da orada. Vekaleten Genelkurmayı Ümit Paşaya verdik. Çık bir açıklama yap dedik. Bay Kemal sen bunu biliyor musun?

İYİ PARTİ YORUMU 

Dün baktın ki Cumhurbaşkanı balkonda oturuyor, onun konuşma hakkı yok, bol bol sallıyorsun. Bir de edepsizce el kol hareketi yapıyorsun. Yaptırmam, AK Parti Genel Başkanı'na belki yaparsın, Cumhurbaşkanı'na yapamazsın. Bunlar da bu ahlak yok. Önce Bay Kemal, 15 tane adamını gönderdin sözde İYİ Parti'ye. Bu 15 adamın sözde İYİ Parti'yi kabul etti mi? Dün baktım senin bu 15 adamın CHP  koltuklarında oturuyor. Demek ki gönderdiğin yeri beğenmediler, anlaşamadılar, ikna edemedin. Bundan sonra seenaryo nasıl çalışacak bilemiyorum, her şey olabilir söyleyeyim. Sözde İYİ Parti'den 3 kişi var orada, diğerleri nerede CHP sıralarında. Garip bir senaryo ortada, bakalım nasıl oynanacak göreceğiz. Bizim böyle bir sıkıntımız yok.
 

BİR GENEL BAŞKANA DA YAKIŞIR

Yüreği yetip de ortaya çıkabilirse bu zatın boyunun ölçüsünü 24 Haziran'da göreceğiz. Dün Meclis'te yaşanan görüntülerin tasarrufunu ben milletime bırakıyorum. Bay Kemal, zaman geçirme, gel hemen aday oluver. Ne sağ da solda zaman harcıyorsun ya? Gel aday oluver, hiç vakit kaybetme. Bir Genel Başkana da yakışır aday olmak ya. Milletimin sana itibarını da görelim. Bay Kemal, sen bir kere memurdun. Sen olağanüstü karar nasıl alınır bilmezsin. Bu ülkenin olağanüstü hal ile yönetilen dönemler, bizim OHAL gibi değildi. Fabrikalar greve gider, çalışamaz hale gelirdi. Sanayicilere sesleniyorum, bir tane fabrikada grev söz konusu mu? Böyle bir şey de biz anında müdahalemizi yapıyoruz. Ve OHAL anında bir çözüm kaynağı oluyor. Huzurun olduğu bir ortam var, böyle bir ortamda bunlar OHAL'in olmamasını tavsiye ediyorlar. Tezgah bozulacak o yüzden, size biz bu tezgahı bozdurmayız.

AFRİN'DE 4 BİN 272 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Afrin'e girmeyin diye akıl veriyor. Niye terör örgütleri orada cirit atmaya devam etsin. Bunlara kalsa, Gabar'da Cudi'de, Tendürek'de ne işiniz var? Bay Kemal, biz o Cudi'den, Gabar'dan, Bestler  Dereler'den, Tendürek'ten, hatta Kandil'den çıkmayacağız, bunu bilesin.  Milletimizin huzuru neyi gerektiriyorsa bunu yapmaya devam edeceğiz. Suriye'nin  kuzeyinde de neyi gerektiriyorsa onu yapacağız. Şu anda etkisiz hale getirilen  terörist sayısı 4 bin 272. Kuzey Irak'ta ne oldu; 353. Yurt içinde ne oldu; 258.  Durmak yok yola devam.

OPERASYONUN MANASINI HERHALDE ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE GÖRECEĞİZ

Seçimlere 10 siyasi parti katılıyor. Garip br senaryoyla da karşılaştık. Anamuhalefet partisinden 15 vekili bir başka partiye geçti. Bunun bir parti talimatı ile yaptıkları ortada. Buradaki amaç söz konusu partiyi seçime sokmak değil, YSK kararı zaten yeterliliği gösteriyor. Bu millet kararını hiçe sayan operasyonun manasını ilerleyen günlerde göreceğiz.

KARANLIKTA BİRBİRLERİNE GÖZ KIRPARAK HAREKET EDİYORLAR

Çıkmış Siirt'ten benim aday olmamı anlatıyor? Bilmiyorsun ya. Bir öğren. Sizin karakteriniz de var, cibileyetinizde var. Öyle bir şey yok. Bununla uzaktan yakından alakası yok. Biz buralara gökten zembille inmedik, çalışarak geldik.AK Parti ile MHP'nin ittifakı şeffaf bir  şekilde, 81 milyonun gözü önünde ve meşru bir zeminde yapılmıştır.  Karşımızdakiler ise karanlıkta birbirlerine göz kırparak iş tutuyorlar. Önü  arkası belli olmayan pazarlıklarla, rengi, kimliği, kişiliği, haysiyeti hiçbir  şeyi belli olmayan, tek gayesi Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı olan bir ittifak  kurulmaya çalışılıyor. Yaptıkları bu. Milletimiz her defasında kendisine hizmet edenlere itibar etmiştir. Bizim bu konuyu garipsemek dışında bir söz söylememize gerek yoktur. En büyük hakem milletimiz bunu değerlendiriyor. Güneş Motel olayını nasıl cezalandırdıysa bu millet, bunlara da aynı cezayı verecektir.

SEÇİM STARTI İZMİR'DEN VERİLECEK

YSK seçim takvimimizi de belirledi. Kampanya planlamamız dahil tüm hazırlıkları süratle tamamlıyoruz. Seçime kadar geçecek süreyi en verimli şekilde kullanmaya çalışacağız. Biz partiyiz, parti. Biz öyle masa başı kurulmuş bir parti değiliz. Bu partinin çalışması, her şey bir farkın ifadesidir. Mayıs'ta Avrupa'da ilk kapalı spor kompleksi toplantımızı da yapacağız. Hangi ülke olacağını şimdiden açıklamıyorum. Yarın İzmir'de mitingimizi yaparak seçim için bismillah diyeceğiz. 

KUR OYUNUNU BOZDUK

Kur üzerinden oynan oyunların kayda değer olmadığını gördük. Milli ve yerli para ile kur oyunun bozacağız Altını belirleyici  hale getirecek adımlar atacağız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.