"Hak, Hukuk, Adalet" Tezahüratları Sonrası BJK TV Yayını Kesti!

Beşiktaş'ta Atıf Keçeci'nin divan başkanlığına seçilmesi sonrası genel kuruldaki bir grup üye, "Hak, hukuk, adalet" tezahüratlarında bulundu. Bu tezahürat üzerine BJK TV canlı yayını kesti.

11 Mayıs 2019 Cumartesi 12:56
"Hak, Hukuk, Adalet" Tezahüratları Sonrası BJK TV Yayını Kesti!

Beşiktaş Kulübü Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, Beşiktaş Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde yapıldı. Siyah-Beyazlı kulübün genel sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurulda, Divan Kurulu Başkanlığı'na Atıf Keçeçi seçildi. Atıf Keçeci'nin seçilmesinin ardından salonda protesto sesleri yükseldi.

"ATIF İSTİFA"

Üyeler, "Atıf istifa. Hak, hukuk, adalet" tezahüratlarında bulundu. Toplantıyı canlı yayınlayan BJK TV, bu tezahüratlar sonrası yayını kesti. Kulüp kanalı, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in kürsüye gelmesiyle tekrar yayına başladı.

Son Güncelleme: 11.05.2019 12:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.