İBB önünde okuduğu bildiriyle İmamoğlu'nu kınayan Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane binası önünde 12 Haziran 2019'da bir bildiri okuyan ve Ekrem İmamoğlu'nun 'israf' vurgusunu kınayan İBB Trafik Radyosu Koordinatörü Murat Kazanasmaz işten çıkarıldı.

17 Ağustos 2019 Cumartesi 12:09
İBB önünde okuduğu bildiriyle İmamoğlu'nu kınayan Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi

İBB'de 12 Haziran 2019 günü CHP'li Ekrem İmamoğlu aleyhine bildiri okuyan Murat Kazanasmaz'ın işine son verildi.

Kazanasmaz, yenilenen İstanbul seçimlerinden önce İBB önünde bildiri okumuş ve İmamoğlu’nun ‘israf’ vurgusu yapmasını kınamıştı.

'BEN SADECE BANA VERİLEN METNİ OKUDUM'

12 Haziran 2019’daki konuşması ile ilgili Sözcü'ye konuşan Kazanasmaz, "Ben sadece o gün bana verilen metni okudum. Biz zaten Medya AŞ olarak belediyenin organizasyonlarında çağrılıp görev alırız. O gün de öyle oldu. Çağırdılar ve metni okumamı istediler" diye konuştu.

'SİYASETE BULAŞMADIM VE BUNDAN SONRA DA BULAŞMAYACAĞIM'

Kazanasmaz "İmamoğlu yönetimine kırgın mısınız?” sorusuna ise “Kırgınlıktan ziyade 23 yıldır verilen bir emek var ortada. O anlamda kimseye kırgın değilim. Bu kararı bekliyordum. Ben siyasete hiçbir zaman bulaşmadım. Bundan sonra da bulaşmayacağım" yorumunda bulundu.

NE DEMİŞTİ? 

Gazete Duvar'ın aktardığı habere göre İBB Trafik Radyosu Koordinatörü Kazanasmaz konuşmasında, "Yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile israf kavramına sıkıştırma insafsızlığı gösterenleri kınıyoruz" demiş ve İmamoğlu'nun İBB'yi yıprattığını öne sürmüştü.

'İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çalışanları' imzasıyla paylaşılan açıklamada; "131 ülkeden daha büyük olan İstanbulumuz için yıllardır kaynakları etkin ve verimli kullanılarak yapılan yüzlerce hizmet ve faaliyeti bir algı operasyonu ile 'israf' kavramına sıkıştırma insafsızlığı gösterenleri kınıyoruz" ifadelerine yer verilmişti.

Anahtar Kelimeler:
Murat Kazanasmaz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.